Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Saturday, 14 January 2012

my father , my mom and me (picture)

nah masa sepahkan gambar2 lama tadi ni lah hasilnya ..............

 yg ni masa kecik2 umur 8,9 mcm tu , cute kan ,mcm sapa? mcm anak dia kan? bhahaha tipu


 Mana mak aku tak cayaq oi , now I know why I like man in army uniform  

 mom, teach me breakdance please

 pancing apa tu ayah? gamat banyak la , blh bakar buat dinner kan. - dari anakmu yg rakus

Masa zaman innocence dulu2. kat tgn mesti ada makanan. sekarang pun sama