Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Thursday, 12 January 2012

I will not let myself left behind them....!

First ,I applaud my friends courage to change .... change to a better student . semua dah pakat siapkan kerja sekolah . okay klau budak perempuan wa x kesah mmg deme spesies rajin mcm wa (kdg2 okay) , ini budak laki yg dahulu penah mengejutkan kami dgn mengonker front middle line kelas , ouh rupanya nak focus la tu  ...... okay okay I like your transformation guy .. insyaallah let us make it last longer till the end of our school okay , jgn hangat2 najis ayam ... jgn buat mcm tu nnti mak marah...


so apa yg mampu kanak2 riang mcm aku buat ? mna ada kawan sepermainan yg aku nak kacau dah , klau kacau x pasal2 aku dilabel SETAN....  
so I decide ... I should be more more more more more BRILLIANT then I am now !  
klau semua org dah jumpa dreams masing2 , dah mula berusaha ke arah tu .. then I thought I shouldn't just wait and see you all striving , I should join ^,^ I don't want to be left behind by you all ....

and for public information , I've high level of jealous , so when I saw someone work harder than me , I feel I wanna kill her/him with my EFFORT too... I envious everyone for something they did , tuition , finished their homework , study group , share fact , asked teacher for something they not understand , give teacher a correct answer in teaching session , etc.  okay please understand this jealously and enviously feeling  is not something bad or oppose by islam ..indeed it is something good ... dgn syarat kita halakan pada sesuatu yg baik , bukan cemburu buta x tentu pase... klau jealous saje pun x ckup kak oi.. what I've said before ... KILL THEM WITH MY EFFORT.... itu namanya persaingan sehat...

watch me ^,^ I strive on with you all Comrade !