Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Saturday, 26 November 2011

Salam ta'aruf ...Salam ukhwah ^,^

''Sahaja aku mengupdate blog kerana allah taala''

haaa..gelak2 , tak penah dibuat orang buka blog niat dulu ya... nevertheless why not we start from now ? , yes 24 hour non stop ... bila nak update blog ..nak facebooking , nak tweet , free2 je dpt pahala kan  . btw. salam perkenalan ... insyaallah sama-samalah kita memanfaatkan semaksimum mungkin ruang2 yg diberi utk menjana idea  ... dan sekaligus membuang tenaga elektrik . 

sebagai pengenalan ringkas ...nah ni gambar masa selepas 1 tahun keluar dari placenta mak mengunakan kaedah C-Section (Caesarean)  #heh nak jugak masuk term medic , cute x ? alhamdulillah baby mmg semua cute le...ni bwh ni pulak my ayah ...name AHMAD ROSLI B MUHD ALI B ABDUL KARIM 


2012 lengkaplah umur beliau 55 tahun seiring kemerdekaan malaysia ... klau tgk sekali imbas mcm pelakon dulu2 kan wakakaka.. prinsip hidup beliau 'AGI HIDUP AGI NGELABAN' ada paham ka bahasa sarawakian ... >,<



my emak with my  older brothers ... herm now they are 24 n 23 respectively so this pic mybe 9 years ago if my math is excellent . hehe... how ? my beautiful mother seem so proud with them... insyallah they will  ^,^

  

my sister ... 19 years ago.. now she's grew up became one of winsome lady ...  smart , brave , senseless , hermmm.. suka maggi (tu blh dikategorikan sebagai kelebihan gak kan).. 

akhir kata .... awasilah anak-anak anda ketika sedang bershopping .