Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Wednesday, 18 April 2012

babysitter wanted

Alhamdulillahirabbil alamin ....... dlm kekalambutan dunia globalisasi yg makin menggila dgn manusia yg makin tamak dan materialistik .. adik sedara ke-35 aku berjaya lahir ke dunia semalam bersamaan 18.April.2012. (hahaha ayat tak blh nak power lagi keh) maka makin bertambah la seorang soldier of muhammad, insyaallah.

fuuuh .. lepas je dgr berita kelahiran dia yg masih belum bernama itu , aku terus teringat kembali bende-bende 'sadis' yg abang-abang beliau telah pertontonkan pada dunia . hahahahaha!!!! oi budak-budak , hangpa mmg buat usus aku geli tau x !

cenggini ha .... 
so welcome to the family dek... meh akak kenalkan dulu ditaktor  yg paling dominan dlm kompeni kita ... 
NAMA:MELISSA ADRIANA (call she militsiya sempena persamaannya dgn unit militsiya rusia)
UMUR : 6 TAHUN tapi mcm 60 tahun pot pet pot pet ghupe nenek
so u better ready dek kahkah!!

so dek ... meh akak kenalkan leader kita . first grandson of this big family .

Gen. muhd shafiq. klau nampak beri tabik hormat hehehe
nampak tough ? jgn takut adek yg masih belum bernama... nampak je cenggitu .. dlm hati ada fun fair.
tarak caya ka ?? 
kan kan akak dah ckp....  bebudak kecik siap blh jadikan dia transpot kehkeh..
So adek yg berusia sehari ... wa x sabar mau dukung lu ... wa x sabar mau chak chak lu...hahaha 
so dek bila hg dah pandai jalan nnti jgn lupa join kami buat nakal okay .. this is an order .
huhuhu yg sedihnya... sampai sekarang si muhammad akif yg dah berusia 8 bulan lebih ni pon aku x berpeluang nak jumpa apatahlagi nak dukung...sory ye dek akif ... akak sebok sgt nak kuasai dunia sampai x sempat nak jumpa akif kan... kesian akif...jgn cepat besar sgt tau ..nnti akak x larat nak dukung hehehe...

budak tembam ni... gerem je rasanya.. nak dukung!
kpd hadek hadek yg sudah lama tidak ketemu.... wa rindu sama lu all... see u soon .. beware ! muahahahahhahaha!!