Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Saturday, 30 June 2012

perhimpunan orang-orang pink sedunia

Setelah berjaya menyibukkan diri pada hari sukan sekolah yg jatuh pada jumaat 29.jun ... (x sesibuk mna pun sbb wa bukan atlet angkat berat yg berbakat kahkahkah) .. aku dan rakan-rakan hoyyeaah! ku sekali lagi dipanggil untuk terlibat dlm pertandingan antara sekolah anjuran persatuan puteri islam sedunia (heh banyak la dunia ko) pada 30.jun bersamaan dgn sabtu cuti hujung mingguku yg terkorban dek kerana menghadiri KARNIVAL HARI PUTERI PERINGKAT DAERAH KINTA UTARA 2012.
maka dengan muka tak cukup tido kami pun bertolak menuju SK WIRA JAYA (seriously wa mmg x penah dgr nama sekolah ni) yeaah perjalanan ke sana mengambil masa lebih kurang sejam...bukan sbb jauh tapi disebabkan faktor ketidakfamousannya (ooppss) sehingga menyebabkan pemandu bas kami berpusing-pusing mencari jalan ... hampess bukan nak sediakan map... cair make up oi.

Thursday, 14 June 2012

baca sampai pengsan O,o

Alhamdulillah....setelah dibom bam bom bam di dalam kelas dan hasil pembacaan penuh keharuan di malam sebelum exam...wa pass bio !! huhu dan hasilnya ~

I got this as a gift for getting A in bio logos hehe
mari mengunyap!!! (sambil baca bio =,=)

Sunday, 3 June 2012

events on may

Assalamualaikum ... alhamdulillah dipanjangkan umurku sehingga ke bulan jun 2012 masihi bersamaan 1433 Hijrah WHAAAAT????!!!! U gotta be kidding me Jun! why u come so early ??? uwaaa emaak I don't want to face the SPM tuu (SPM stand for Seksa Pasti Mati) uhuhuhuhu boley ? #minta pelempang#

okay relax , diatas hanya auta semata-mata bagi mengingatkan pada diri yg suka berhibernasi ini agar meringankan tulang untuk mengulangkaji pelajaran akademik ....diulangi pelajaran akademik bukan pelajaran suka-hati ko, sebabnya diri sendiri yan akan mendatangi EN.SPM yg macho dan bergaya itu bukan emak pada diri sendiri yg  hari-hari berpesan 'face the book no facebook!' ....
jadi sudah terang mengapa kedatangan bulan Jun ini begitu menggentarkan jiwa-jiwa kecil yang comel ini . But 1 thing I wanna say
''hey MR.SPM do u think we scare of u ? ....no way !!! ...... lets have a match *membuat gaya bruce lee ketika berhadapn dgn musuh sambil mengelipkan mata wink wink* huh! ''