Allahumma, la ilaha illa anta. Subhanaka, inni kuntu minazzhalimin – ya Allah, tidak ada Tuhan selain Engkau. Maha Suci Engkau. Sungguh aku ini termasuk orang-orang yang zalim

Wednesday, 28 December 2011

fly me to the moon.................

Baru aku perasan blog aku ni dah mcm blog muzik video =,=  asal cerita je mesti selit lagu ...... sukatilerr .....hohoho.. wei kome , sempena pembukaan sekolah yg makin dekat ni, aku cadangkan apakata klau kita kena marah dgn cikgu ke , kena tibai dgn mak ayah ke , kerja sekolah dah sama tinggi dgn gunung keledang ke , tension dgn sekolah ke... apakata kita pakat SING this SONG nak....

Monday, 26 December 2011

still remains....still like we were once .

how can I describe 'friend' ? its too difficult to describe it  with just  a word , we can't define it just with one clause of verse , but surely it exist . when you lost it once then you know how precious it is ........ friendship its the bond that you built without you realize it ,  x perlu akad utk memulakan persahabatan , x perlu membayar yuran bulanan utk berkawan , x perlu sijil utk membuktikan persahabatan.... its happen right after we know each other . and once we built that bond , there's no way to break it off,  even if you forget that person , mad at that person , hate that person .... still the past you have the memories of being that person friend ....... and let it be forever .... the bond that never crap... it is friendship.